Frans Boers

Therapeut bij IMT Praktijk in Monster

Ik adviseer Bio-Mare bij veel van mijn cliënten. Ze krijgen er bijna allemaal meer energie van. Veel mensen hebben een Jodium tekort doordat het schildklier hormoon Thyrejodium te weinig hormoon aanmaakt.... Lees verder »

Mariska van Erk

APS Therapeut bij MoVE APS therapie, Westland.

Overgewicht, auto-immuunziekten, huidproblemen, longproblemen, allergieën en psychische aandoeningen hebben zeer duidelijk een link met een slechte darmwerking. Dit kan veroorzaakt worden door stress, ong... Lees verder »

Jeannet Boers

Had een hoge kwik belasting

Ik had tijden last van stemmingswisselingen en depressiviteit. Uit onderzoek bleek dat een lekkende amalgaam vulling in mijn kies de boosdoener was. Door het lekken was dit zware metaal in mijn bloedbaan te... Lees verder »

Petra Prins

Kampte met pinda-allergie

Jaren geleden bleek dat ik een voedselallergie had voor pinda's, peulvruchten en tarwe. Ik mocht bijna niets eten, omdat ik bij het eten van 1 pinda al een anafylactische shock kon krijgen. Via een allergie... Lees verder »
 
 

Contactformulier


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Be social!

Disclaimer

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan Bio-Mare niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Bio-Mare aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

© 2019 Bio Mare | Webdesign & Hosting by WestDijk reclame Online Marketing & Optimalisatie by Revisto