Natuurlijke aanvulling op uw dagelijkse menu

Bio-Mare is een voedingssupplement, een natuurlijke aanvulling op uw dagelijkse menu. Onze poeder en capsules zijn afkomstig van pure Ascophyllum nodosum (zeewier). Door het gebruik van Bio-Mare wordt het lichaam gevoed met een combinatie van zeer gevarieerde en gezonde elementen: vitaminen, mineralen, anti-oxydanten, natuurlijke jodium, aminozuren en een hoge dosis calcium. Van zeer goede kwaliteit en gemakkelijk op te nemen door het lichaam.

Bio-Mare

Bio-Mare is verkrijgbaar als poeder en capsulevorm en wordt geoogst in het hoge noorden. De bestanddelen van Bio-Mare kunnen op vele manieren een bijdrage leveren aan een goede gezondheid. Denk hierbij aan het ondersteunen van de darmgezondheid, helpen bij gewichtsafname, bevorderen van een gezonde schildklierfunctie en het verlagen van de bloeddruk, ondersteunen van gezonde gewrichten en het versterken de weerstand tegen allergieën.

Contactformulier


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Be social!

Disclaimer

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan Bio-Mare niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Bio-Mare aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

© 2019 Bio Mare | Webdesign & Hosting by WestDijk reclame Online Marketing & Optimalisatie by Revisto