Ontstaan Bio-Mare

Begin jaren ’90 begon Vijverberg senior met een groothandel in natuurlijke voeding en verkocht zeewier capsules en zeewier poeder aan vrienden en bekenden in de regio. Een familielid die overtuigd was van de kracht van zeewier, paste dit vervolgens toe in haar natuurgeneeskundige praktijk. Door de positieve resultaten en reacties begon de bekendheid van dit relatief nieuwe product toe te nemen, en raakten steeds meer mensen overtuigd van de werking.

Vijverberg senior is nog steeds zeer actief binnen het bedrijf, evenals zijn zoon Peter Vijverberg. Naast een nieuw gezicht, heeft het bedrijf zich ook op andere fronten ontwikkeld. Zo werden er nieuwe productverpakkingen geïntroduceerd en heeft Bio-Mare inmiddels een landelijke klantenkring.

Naam en toekomst

Bio is in het Latijns leven en mare betekend oceaan. Zo ontstond de naam Bio-mare. “leven uit de zee”. In een tijd waarin mensen veel onnatuurlijke producten binnen krijgen, kan Bio-Mare een natuurlijke en unieke combinatie van vitamine en mineralen aan hun dagelijkse leven toevoegen. Als importeur en groothandel hopen wij therapeuten, (web)winkels en sportscholen enthousiast te maken over de kracht van zeewier, zodat het steeds meer mensen kan helpen bij het ontgiften en herstel van het lichaam.

Contactformulier


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Be social!

Disclaimer

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan Bio-Mare niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Bio-Mare aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

© 2019 Bio Mare | Webdesign & Hosting by WestDijk reclame Online Marketing & Optimalisatie by Revisto