Bio-Mare; Zeewier Capsules en poeder

Zeewier wordt ook wel de eiwitbron van de toekomst genoemd en heeft de potentie om uit te groeien tot een teelt groter dan die van de huidige top-3 gewassen (rijst, maïs, en tarwe). Ook als middel voor een bijdrage aan een goede gezondheid, wint het snel terrein. Het hoge gehalte aan hoogwaardige eiwitten en de combinatie van vitaminen, mineralen, anti-oxydanten, natuurlijke jodium en aminozuren zijn bijzonder. Onze producten bevatten al deze elementen en zijn verkrijgbaar in Bio-Mare zeewier capsules en Bio-Mare zeewier poeder.

Bio Mare zeewier Capsules

Volwassen
2 á 4 capsules per dag. Innemen met ruime hoeveelheid water, verdeeld over de dag water blijven drinken.

Kinderen
1 á 2 capsules per dag. Innemen met ruime hoeveelheid water, verdeeld over de dag water blijven drinken.

Sporters
Naast de dagelijkse dosering zoals hierboven omschreven; na een sportinspanning 2 capsules extra in te nemen voor een sneller herstel.

Door de grote hoeveelheid eiwitten die in Bio-Mare aanwezig zijn, herstelt het lichaam sneller na inspanningen.

Advies om bij bovenstaande doseringen de capsules in te nemen met een ruime hoeveelheid water en verdeeld over de dag water te blijven drinken.

Bio-Mare zeewier Poeder

Volwassen
Poeder oplossen in water: 1 á 2 afgestreken maatlepels van 2.5 ml oplossen in ca. 100 ml lauw water. Doe dit in een flesje. Voeg de dosering toe en schud flink. U kunt dit direct opdrinken of aan 1,5 liter water toevoegen in een groter fles en gedurende de dag opdrinken.

Vermengen met smoothie, yoghurt, ontbijtgranen e.a.: 1 á 2 afgestreken maatlepels van 2,5 ml bijvoegen en vervolgens goed doorroeren.

Voor kleine wondjes; 1 afgestreken maatlepel van 2,5 ml oplossen tot een papje in 3 maatlepels van 2,5 ml water. Op het wondje smeren en daarna goed afdekken met gaasje of wondpleister.

Kinderen
1 afgestreken maatlepel van 2,5 ml per dag. (Oplossen in een ca. 100 ml lauw water, in een flesje , goed schudden en opdrinken)

Bij verwondingen, irritaties en andere problemen van de huid: Maak met de poeder en water een crème en smeer deze op de huid. Voeg de poeder toe aan het badwater. (Van te voren oplossen in een kleine hoeveelheid lauw water)

Advies om bij alle bovengenoemde mogelijkheden voor kinderen en volwassenen de dosering rustig op te bouwen.

Zeewier capsules & poeder

Door de vele bestanddelen van zeewier kan het op de vele manieren een bijdrage leveren aan een goede gezondheid. Zeewier bevat mineralen die het afvoeren van giftige stoffen vergemakkelijken en helpen bij het transport van andere voedingsstoffen, zoals vitaminen.

 • Ondersteunt de darmgezondheid
 • Kan helpen bij gewichtsafname
 • Ondersteunt bloedsuiker en cholesterol spiegels
 • Kan een gezonde schildklierfunctie bevorderen
 • Helpt hoofdpijn voorkomen
 • Ondersteunt de verlaging van de bloeddruk
 • Helpt wondgenezing
 • Kan bescherming en verbetering bieden van de lever- en nierenfunctie
 • Kan allergieën verhelpen
 • Ondersteunt de lichamelijke weerstand
 • Kan het vochtgehalte in de huid reguleren
 • Ondersteunt de zuurstof opname en het energie pijl
 • Kan veroudering verschijnsel vertragen
 • Ondersteunt gewrichten, botten, tanden, het haar en de nagels en helpt bij de groei er van
 • Helpt het lichaam af van radioactieve elementen, zware metalen en vrije radicalen

Een gezonde levenstijl is de basis, Bio-Mare werkt hier ondersteunend aan en is geen wondermiddel. Werking van Bio-Mare of zeewier kan per persoon verschillend zijn.

Contactformulier


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Be social!

Disclaimer

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan Bio-Mare niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Bio-Mare aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

© 2019 Bio Mare | Webdesign & Hosting by WestDijk reclame Online Marketing & Optimalisatie by Revisto